Merhabalar :) 

Yaz kış en çok kullandığımız organ hiç kuşkusuz ellerimiz ve ayaklarımızdır. Ayağımızda veya elimizde alerjen bir durum yada bir cilt rahatsızlığı oluştuğunda tüm vucudumuz etkileniyor maalesef bu sebeple özenle korumamız gerektiğini düşünüyorum.

        Özellikle kış aylarında soğuktan dolayı çatlayan eller, yaz aylarında ise aşırı sıcaktan kuruyan ve nemini kaybeden eller hiç de hoş bir deneyim olmasa gerek. 
        Çalışan bir bireyseniz ve ev hanımıysanız yada ellerini kullanan bir zanaatkarsanız hem işte hemde evde sürekli kullandığımız ellerimiz aşırı nem kaybına uğrayacaktır. Bunu gidermek için size ellerinizi nemlendirirken yumuşacık yapacak üstelik yüzde yüz doğal zeytinyağı destekli bir ürün olan fiyatı da gayet makul seviyede bir el ve vucut losyon önermek istiyorum. Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı El Ve Vücut Losyonu; Üstelik paraben de içermiyor. Biliyorsunuz parabenler özellikle vucutta birikip kansere ve kitlelere sebep oluyor.  
        Ecocert sertifikası ile nem tutma kapasitesi olduğundan daha fazla ve adeta nem mıknatısı görevindedir. İçerisindeki doğal zeytinyağı bebeksi bir cilt yumuşaklığı ve yine içindeki E vitaminiyle hücre onarımı ve güçlendirmesiyle kuruma görevi üstlenir. Tırnaklarınıza da sürerseniz tırnak kırılmalarını önleyeceğini ve azaltacağını görebilirsiniz. Kararmış dirseklerinize, nasırlaşmış ayak tabanlarınıza da etkili olacağını görebilirsiniz. 
     Kısaca tek bir ürün ile tüm vucudunuza bakım yapmak elinizde.


















 Kendinize vakit ayırmayı hayatın içindeki koşuşturmalardan kendinizi ufak bakımlarla da olsa şımartmayı unutmayın. :) hoşçakalın :) sevgiler...











#doğal #zeytinyağlılosyon #eyüpsabrituncer #sağlıklıkrem #sağlık #el #ayak #elayakbakımı #losyon #doğalzeytinyağı #natural #makeup #care #handcare,

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acıya en çok alışkın olanımız mı güçlü oluyor? Yoksa acıya en çok duyarsız kalan mı?