🔴Kendimizi unutuyoruz... moralimizi iyileştirmek ve biraz olsun iyi hissetmek için kendinize bakmanın yaşı yoktur diye düşünüyorum🎺🔴 sizlere tarihi çok eski bir maske tarifi vereceğim. 🔵Tamamen doğal bir maske,⚪ icinde sağlıksız hiçbir karışım olmadan da ⚫uygun fiyatlı bir karışımla bebek gibi bir yüze kavusabilirsiniz.



                    ▶Ana malzemeler; ✔yaş maya ✔sıcak su
✔bir yüz havlusu ✔karıştırma kabı ✔ saf gülsuyu ✔yumuşacık olmak isteyen bir yüz 😊😊😊 ⏩yüzünüzü yenilerken nem ve mineral deposu adeta bir terapi yapmış gibi kendinizi iyi hissedeceksiniz eminim. 
             ➡➡➡Uygulama; ⭕Mayanin bir miktarını karıştırma kabına alarak üzerine kıvamı alacak kadar gülsuyu döküyoruz. 📍 Krem gibi homojen hale getiriyoruz. 📌 Daha sonra da sıcak su ile havlumuzu islatıp sonra yüzümüze koyuyoruz 💦💦( bu sizin gözeneklerinizi açmada, kılcal damarlari harekete geçirmede ve Mayanin tüm minerallerinin etkisini yuzumuzde  arttırmada bunlari yüzümüze active etmede  yardmci olacaktr)  
        
          ↘ ↘ ✔Daha sonra da bu şekilde birkaç dakika bekleyen havluyu kaldırıp ✔homojen hâle gelen karışımı yüzümüze (gözlerimizde dahil boyun ve dekoltede uygulanabilir) sürüyoruz.

        
          ⭕Yalnız uygularken yumuşak hareketlerle yedirerek uyularsak. ✔Daha sonra tekrar havlunzu sıcak su ile ıslatın burun ve gözlerimiz acikta kalacak sekilde yüzünüze havlunun buharı çıkarken koyun. (Araya maskeler için satılan yüz pecetelerinden koyabilirsiniz. Havlunuza maske surulsun istemiyorsanız) 
          

          🔴 yüzünüz de 🔴 göz altlarinizda  ne kadar tıkalı gözenek varsa hepsini açacaktır.
          🔴 Ilık suyla 15 dakika sonra yüzünüzü yikayabilirsiniz. 
          🔴 Adeta yüzünüz  bebek gibi yumuşacık, neme doymuş bir cilt olacak✔  ve cildinizin yenilenmesi için bunu denemenizi tavsiye ederim.
        
           ❌not❌ eger alerjik bir  reaksiyon oluşmasından korkuyorsanz önce bilek içinde deneyin. ❗❗❗❗❗ eğer yüzünüz de olduğundan çok killanma varsa haftada 1 normalde 2 uygulanabilir..💦 Kendinize  vakit ayırmayı unutmayın ☺ deneyimlediginizde buradan sonucun nasıl olduğunu yazabilirsinz 💕  



           Ayrıca @hobislerimm adlı instagram sayfamdan da bana ulaşabilirsiniz, kendinize vakit ayırmayı unutmayın, siz değerlisiniz...

#healty #makeup #sagliklihayat #saglik #agriKesici #alternatiftıp#bitkisel#çözüm 

Yorumlar

  1. Merhaba, tarif için teşekkürler. Yaş maya hiç aklıma gelmemişti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar :) rica ederim :) denediğinizde sonucunu da paylaşırsanız memnun olurum :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acıya en çok alışkın olanımız mı güçlü oluyor? Yoksa acıya en çok duyarsız kalan mı?